Bonné Dakonderhoud

DAK WERKZAAMHEDEN

Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om alle dak werkzaamheden uit te voeren. Vertrouw op Bonné voor een veilig en duurzaam dak.

Platdak

Bonné Dakonderhoud verzorgt uw bitumen dakbedekking in de regio. Een bitumen dakbedekking zien we op de meeste platte daken in Nederland. De meest voorkomende variant zijn de zwarte bitumen daken, maar ook witte bitumen daken zijn in opkomst en bieden vele voordelen.

Dus heeft u in de regio een bitumen dak nodig dat kwalitatief perfect is en ook nog eens zeer betaalbaar. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Platdakisolatie

Waarom uw platte dak isoleren? Het isoleren van een dak is hartstikke logisch. Dit is omdat warmte opstijgt, de meeste logische plek om warmte tegen te houden van ontsnapping, is dus aan de bovenkant van een bepaalde ruimte.

Daarnaast is het in veel gevallen gunstig om een plat dak of een dak überhaupt te isoleren. Zo is het vaak mogelijk om isolatiemateriaal tussen de balken van de zolder te plaatsen. Als u een plat dak goed wilt laten isoleren, dan zal u als eerste de gehele dakopbouw goed moeten laten nakijken door één van onze specialisten.

Hellend dak

Er zijn verschillende factoren die schade aan jouw hellende dak aan kunnen richten. De voornaamste oorzaak van deze schade is het wisselende weer. Heb jij veel schade aan jouw dakpannen? Dan is het verstandig deze te laten vervangen door een van onze specialisten.