Bonné Dakonderhoud

Schoorsteen renovatie Tilburg

Ook voor schoorsteen werkzaamheden bent u bij Bonné aan het juiste adres. Laat uw schoorsteen veilig en vakkundig onderhouden, repareren of renoveren door onze ervaren specialisten

Schoorsteen renovatie nodig in Tilburg?

Woont u in Tilburg en merkt u problemen op aan uw (verouderde) schoorsteen, zoals losse stenen, oude voegen of vochtproblemen? Bonné Dak is uw betrouwbare partner voor schoorsteen renovatie. We beginnen met een grondige inspectie om de oorzaak van het probleem vast te stellen. Vervolgens gebruiken we de nieuwste technieken voor reparatie en renovatie, zoals het herstellen van scheuren, het vervangen van beschadigde dakpannen, en het versterken van de buitenkant van de schoorsteen. Ons doel is om uw schoorsteen weer veilig te maken.

Kan een schoorsteen reparatie lekkages voorkomen?

Uw huis is helemaal in orde, de open haard brandt gezellig en u bent helemaal klaar voor de feestdagen en een knusse winter. Maar heeft u ook nagedacht over de staat van uw schoorsteen? Het is belangrijk om deze goed te onderhouden, zodat u altijd droog en comfortabel blijft en niet geconfronteerd wordt met lekkages.

Ons bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in dakonderhoud, inclusief het zien en repareren van lekkages. Maar zoals het spreekwoord luidt: voorkomen is beter dan genezen. Het is daarom belangrijk om de staat van uw schoorsteen regelmatig te controleren en eventuele problemen zo snel mogelijk te laten repareren.

Veel huiseigenaren zorgen goed voor hun dak, maar verwaarlozen soms de schoorsteen. Door goed onderhoud kunnen veel problemen worden voorkomen, maar als er toch iets mis is, is het verstandig om snel een schoorsteenreparatie uit te laten voeren bij Bonné dakonderhoud.

Beter voorkomen dan genezen

Een ervaren specialist kan veel problemen voorkomen door een goede reparatie of grondige onderhoud van uw schoorsteen. Omdat de schoorsteen boven uw dak uitsteekt en te maken krijgt met wisselende weersomstandigheden en temperaturen, is deze kwetsbaar. Als uw schoorsteen beschadigd is of tekenen van slijtage vertoont, bijvoorbeeld door doorslaand metselwerk of een niet-waterdicht plateau, kan dit leiden tot lekkageproblemen. Het is daarom van belang om deze problemen snel aan te pakken.

Het is zeer waarschijnlijk dat schade of slijtage aan de schoorsteen de oorzaak is van een lekkage. De schoorsteen is namelijk niet alleen verbonden met het buitenste gedeelte van het dak, maar ook met het gedeelte onder het dak. Dit betekent dat vocht dat door de schoorsteen naar binnen komt, via de dakplaten of isolatie snel kan verspreiden en op andere plekken ook lekkage kan veroorzaken.

Als er sprake is van een beginnende lekkage, kan een reparatie aan de schoorsteen vaak het probleem oplossen. Om lekkage te voorkomen of te verhelpen, is het dan ook belangrijk om goed voor de schoorsteen te zorgen en tijdig onderhoud uit te laten voeren door een professional, schakel nu ons bedrijf in voor alle schoorsteen reparaties en onderhoudsdiensten.

Wanneer schakel ik
Bonné dak in?

Het is zeer waarschijnlijk dat schade of slijtage aan de schoorsteen de oorzaak is van een lekkage. De schoorsteen is namelijk niet alleen verbonden met het buitenste gedeelte van het dak, maar ook met het gedeelte onder het dak. Dit betekent dat vocht dat door de schoorsteen naar binnen komt, via de dakplaten of isolatie snel kan verspreiden en op andere plekken ook lekkage kan veroorzaken.

Als er sprake is van een lekkende rookkanalen of andere beginnende lekkage, kan een reparatie aan de schoorsteen vaak het probleem oplossen. Om lekkage te voorkomen of te verhelpen, is het dan ook belangrijk om goed voor de schoorsteen te zorgen en tijdig de schoorsteen te laten renoveren.

Wanneer heb ik een reparatie nodig?

Het is aangeraden uw schoorsteen regelmatig te even te controleren/ onderhouden, doet u dit niet is er kans op schade en is een schoorsteen reparatie aan te raden, denk hierbij aan deze gevallen:

  • Het metselwerk is broos
  • De voegen zitten niet meer gelijk aan de stenen
  • Het lood aan de basis ligt los
  • Er is een onverklaarbare lekkage
  • U ziet binnen of buiten vochtplekken bij de schoorsteen
  • Er groeit mos op/ de schoorsteen slaat groen uit
  • De kap is verouderd
  • Het schoorsteenplateau vertoont barsten

Als u last hebt van een van deze gevallen of als u ze opmerkt, twijfel dan niet en neem direct contact met ons op voor een schoorsteen reparatie bij Bonné dakonderhoud.

nieuwe voegen

Laat ons een inspectie uitvoeren

Bent u op zoek bent naar hoogwaardige en professionele reparatie van uw schoorsteen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als innovatieve dakdekker zijn wij bekend met de nieuwste en meest effectieve technieken en hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een reparatie van uw schoorsteen om lekkages te voorkomen. Zo zorgt u ervoor dat uw huis tijdens de winter droog, warm en gezellig blijft!

Hoe ziet onze dakinspectie er uit?

Interesse in het vernieuwen van uw dak of bent u van plan zonnepanelen te plaatsen? Dan raden wij u zeker aan vooraf een dakinspectie uit te voeren. Door vroegtijdig een dakinspectie uit te laten voeren vermijdt u eventueel grote schade en onverwachte kosten bij het beginnen van een nieuw project. Bij ons bezoek voor een dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten;
  • Wij maken foto’s en video’s van de situatie;
  • Wij inspecteren het dak op gebreken;
  • U ontvangt zo nodig een gratis offerte om de gebreken te herstellen;

Heeft u tijdens het lezen meer interesse gekregen en wilt u uit voorzorg toch maar eens uw dak laten inspecteren? Aarzel niet en vraag direct een gratis en vrijblijvende inspectie aan.https://bonnedak.nl/dakinspectie-tilburg/